Tel: 031 562 111 | Email: info@akron.si

slovenijahrvaškaavstrija

Vgradne omare

Kje vgraditi vgradno omaro?

Vgradne omare Akron so primerne za:

Da lahko vaše stanovanje opremite v enakem stilu vam podjetje Akron ponuja tudi izdelavo postelj, komod, predalnikov. Predalniki so lahko v sklopu vgradne omare, kot zunanji predali pod omaro ali kot prostostoječi predalnik.

Za otroške ali mladinske sobe manjših dimenzij, so izjemno praktične nižje omare s posteljo na vrhu, tako je lahko na isti površini vgradna omara in ležišče hkrati. Skladno z omaro in posteljo se v mladinsko sobo lahko vgradi tudi pisalna miza, regal za knjige ali pa v otroško sobo postavimo predalnike in police namenjene odlaganju in zlaganju igrač. Pisalne mize so različnih oblik in izvedb. S tem zagotavljamo optimalen izkoristek prostora in ergonomsko oblikovano mesto za igranje ali učenje. Vso vgradno pohištvo Akron je izdelano iz iverala, ki ga je moč dobiti v veliko barvnih odtenkih ali lesnih imitacijah.

Polnila vrat

Polnila vrat in dodatki na posteljah ter predalnikih pa je mogoče dobiti tudi v široki paleti barvnih stekel. Z vgradnim pohištvom Akron lahko opremimo tudi pisarne in poslovne prostore. Ker so vgradne omare Akron narejene po meri so tako uporabne tudi za shranjevanje registrov ter map z dokumenti. Po meri pa se naredi tudi ostalo pisarniško pohištvo, kot so pisalne mize, predalniki in police . Za drsnimi vrati Akron se lahko skriva notranjost omare ali pa prostorna garderobna soba. V obeh primerih s premišljeno razporeditvijo ustvarimo dovolj možnosti, da imamo vedno pri roki tisto kar najbolj potrebujemo - pregledno in priročno. Vgradne omare Akron so zelo primerne tudi za predsobe, kjer običajno prostora ni na pretek. Minimalna globina, ki je potrebna za spravljanje čevljev in obešanje prehodnih oblačil ni nikakršen problem za vgradnjo omare Akron.

S primerno osvetlitvijo in skrbno izbranim polnilom v vratih pa boste z vgradno omaro tudi optično povečali prostor. Poleg vgradne omare, vam prodajni program Akrona ponuja tudi postelje, ki so lahko poljubnih dimenzij. Pod posteljo je možnost vgradnje predalov, lahko pa so postelje na nogicah in s tem nekoliko bolj zračne. Široka paleta dekorativnih iveralov, iz katerih so postelje izdelane omogoča, da sta postelja in vgradna omara narejeni v enakem designu. K sami postelji pa seveda spadajo tudi nočne omarice, ki bodo prav tako narejene po vaših željah. Da pa spalnico zaokrožite v popolno celoto vam pri Akronu izdelamo tudi predalnike. V predale so lahko vgrajena vodila z blažilcem za tiho zapiranje, lahko pa so predali na potisk, kjer ročaji niso potrebni. Kombinacija iverala, kot osnovnega materiala za izdelavo predalnika, s pestrim izborom stekel vam zagotovi, da bo predalnik edinstven in samo vaš.

Novice

 

Novice o artikloh in novice in novi artikli

 

Akcije

 

Akcija, artiklov, razprodaje, sejemski eksponati